FOGÉKSZER


Akinek tökéletes a fogsora, és szeretné egy kicsit még különlegesebbé tenni, annak fogékszer felhelyezését ajánljuk. A fogékszer felhelyezése nagyon egyszerű. A páciens kiválasztja egy katalógusból a kívánt ékszert, amit a fogorvos néhány percen belül fel is helyez.

Vannak tévhitek a fogékszerekkel kapcsolatban,
amiket most szeretnénk eloszlatni.

A fogékszer károsítja a fogzománcot- ez a félelem alaptalan. A fogékszer felhelyezését egy nagyon alapos fertőtlenítés és polírozás előzi meg a ragasztás helyén, ezután kerül rá a ragasztó, majd az ékszer. A felragasztás után még egy vékony réteggel átkenik a fogat, hogy minél tartósabb legyen az eredmény. Ha szeretnénk eltávolítani a fogékszert, azt a fogorvos egyszerűen lepattintja, majd az ott maradt ragasztót lepolírozza, így a fogzománc teljesen sértetlen marad.

A fogékszer felrakása és eltávolítása fájdalommal jár – ez sem igaz.
A fogékszerek felrakása és leszedése semmilyen fájdalommal nem jár, hiszen a műveletben csak a fog felszíne érintett, ahol nem találhatók idegvégződések.

A fogékszer viselése zavaró- ez az állítás csak részben igaz. Az ékszer felhelyezését általában az elülső fogakra szokták kérni a páciensek, hogy látható legyen. Az első néhány napban, amíg az ajkak megszokják, hogy van valami a fogakon, és nem teljesen sima a felülete, addig előfordulhat némi furcsa érzet, de ehhez 1-2 nap alatt teljesen hozzászoknak az ajkak, és a továbbiakban érezhetetlen lesz a viselése.

Látogasson el hozzánk és tekintse meg változatos fogékszer kínálatunkat, hogy egyedivé és különlegessé tegyük fogsorát!